15 Mar
12:34
5.500 €

Tiranë > Qendra

Të tjera

12 Tet
14:32
15.000 €

Tiranë > Qendra

Makineri industriale

09 Qer
16:01
26 Shk
15:16
23 Shk
17:48
31 Maj
01:23
24 Mar
16:08
70.000 Lekë
16 Mar
16:34
21 Shk
20:37
16 Shk
09:16
20.000 Lekë

Tiranë > Qendra

Pajisje për Butik

25 Dhj
13:25
23 Nën
21:56
04 Tet
19:18
13 Krr
11:30
6.500 Lekë

Tiranë > Qendra

Pajisje për Dyqane

31 Maj
13:58
26 Maj
19:55
15 Maj
22:47
02 Pri
13:16
22 Shk
12:13
750 €

Ndërmarrje

Tiranë > Qendra

Pajisje Elektrike dhe Elektronike

30 Jan
15:06
05 Jan
17:15
1.200 €

Tiranë > Qendra

Industria Tekstili

13 Tet
22:22
I negociueshëm

Tiranë > Qendra

Pajisje për ndërtim

12 Tet
16:02
13 Gsh
11:36