16 Qer
15:59
16 Qer
15:32
15 Qer
23:14
13 Qer
11:14
10 Qer
11:55
09 Qer
20:53
800.000 Lekë
08 Qer
18:23
90.000 €

Kukës > Kukës

Kontaktet e biznesi

31 Maj
01:23
30 Maj
13:25
25.000 Lekë

Tiranë > Ali Demi

Pajisje për Dyqane

30 Maj
13:17
250.000 Lekë

Tiranë > Ali Demi

Pajisje për Dyqane

27 Maj
15:31
1.000 €

Tiranë > Rr. Xhanfize Keko, Q. Spitalore

Kontaktet e biznesi

25 Maj
09:24
15 Maj
19:32
15 Maj
14:15
I negociueshëm

Tiranë > Qyteti Studenti

Makineri industriale

15 Maj
14:12
I negociueshëm

Tiranë > Selita, Tirana e Re

Makineri industriale

12 Maj
08:29
11 Maj
09:00
15.000.000 Lekë
04 Maj
10:27
27 Pri
17:24
27 Pri
17:18
26 Pri
13:17
300 €

Tiranë > Lapraka, Instituti

Industria Tekstili

14 Pri
09:56
10 Pri
11:28
06 Pri
14:41
8.000 €

Ndërmarrje

Tiranë > Kombinati, Yzberishti

Makineri industriale

04 Pri
23:36
3.000 €

Shkodër > Shkodër

Pajisje për Dyqane

31 Mar
17:03
31 Mar
16:53
35.000 Lekë

Durrës > Durrës

Pajisje për Dyqane

27 Mar
19:57
80.000 Lekë

Durrës > Durrës

Ushqim, Gatim, Gastronomi

27 Mar
17:35
11.000 €

Ndërmarrje

Korçë > Korçë

Paketim dhe amballazhim

24 Mar
16:08
70.000 Lekë
16 Mar
16:34
16 Mar
16:18
8.000 €

Tiranë > Qyteti Studenti

Kontaktet e biznesi

12 Mar
19:31
Faqja 3 nga 18