23 Nën
15:28
23 Nën
07:17
23 Nën
07:17
2.200 €

Durrës > Sukth

Makineri industriale

15 Nën
18:45
10.000 €

Tiranë > Qyteti Studenti

Të tjera

13 Nën
21:37
40.000 Lekë

Elbasan > Elbasan

Vegla mjete profesionale

11 Nën
10:48
02 Nën
13:03
I negociueshëm

Ndërmarrje

Tiranë > Ali Demi

Pajisje Elektrike dhe Elektronike

01 Nën
20:16
24 Tet
14:31
24 Tet
14:28
08 Tet
15:08
04 Tet
19:18
01 Tet
11:33
35.000 Lekë

Durrës > Durrës

Pajisje për Dyqane

29 Sht
20:32
22 Sht
12:52
15.000 €

Tiranë > Kombinati, Yzberishti

Fotokopjim dhe Shtypje / Letra

08 Sht
23:41
30 Gsh
05:48
I negociueshëm

Durrës > Durrës

Të tjera

30 Krr
10:07
18 Krr
16:27
45.000 €

Elbasan > Bradashesh

Të tjera

13 Krr
12:11
220.000 Lekë

Krujë > Krujë

Pajisje për Dyqane

13 Krr
11:30
6.500 Lekë

Tiranë > Qendra

Pajisje për Dyqane

30 Qer
21:57
500 €

Mat > Burrel

Të tjera

19 Qer
19:31
18 Qer
17:13
I negociueshëm

Krujë > Nikël

Të tjera

14 Qer
20:51
02 Qer
10:47
31 Maj
13:58
300 €

Tiranë > Selita, Tirana e Re

Vegla mjete profesionale

31 Maj
13:58
31 Maj
13:57
340 €

Tiranë > Selita, Tirana e Re

Ushqim, Gatim, Gastronomi

28 Maj
18:07
654.574.687 €

Ndërmarrje

Vlorë > Vlorë

Prodhim dhe pajisje industriale

26 Maj
20:47
300 €

Tiranë > Qyteti Studenti

Ushqim, Gatim, Gastronomi

26 Maj
20:17
4.000 Lekë

Tiranë > Selita, Tirana e Re

Pajisje për Dyqane

26 Maj
19:55
Faqja 5 nga 18