11 Mar
22:14
1.000 Lekë

Ndërmarrje

Lezhë > Balldre

Të tjera

11 Mar
22:03
11 Mar
09:17
200.000 Lekë

Sarandë > Sarandë

Pajisje për Dyqane

06 Mar
19:23
04 Mar
21:53
3.000 €

Kavajë > Kavajë

Pajisje për Dyqane

02 Mar
15:00
26 Shk
21:21
26 Shk
19:15
26 Shk
10:46
I negociueshëm

Tiranë > Kombinati, Yzberishti

Pajisje për Dyqane

25 Shk
18:48
21 Shk
20:37
20 Shk
20:38
19 Shk
15:13
4.000 €

Pukë > Fushë-Arrëzë

Të tjera

16 Shk
09:16
20.000 Lekë

Tiranë > Qendra

Pajisje për Butik

13 Shk
20:02
500.000 €
02 Shk
19:36
3.490 €

Tiranë > Kombinati, Yzberishti

Pajisje mjekësore

02 Shk
19:04
20.000 Lekë

Shkodër > Shkodër

Ushqim, Gatim, Gastronomi

01 Shk
18:48
01 Shk
17:05
31 Jan
20:24
29 Jan
10:22
600 Lekë

Tiranë > Selita, Tirana e Re

Pajisjet dhe materialet për pastrim

29 Jan
09:41
26 Jan
07:36
3.000 Lekë

Tiranë > Kamëz

Veprimtari zanati

24 Jan
17:41
1.500 €

Tiranë > Kombinati, Yzberishti

Ushqim, Gatim, Gastronomi

19 Jan
19:43
10.000 €

Elbasan > Mollas

Të tjera

13 Jan
23:21
10.000 €

Ndërmarrje

Tiranë > Selvia, Medreseja

Lëndë të parë

13 Jan
15:00
10 Jan
13:55
80.000 €
05 Jan
20:12
70.000 €

Tiranë > Selita, Tirana e Re

Makineri industriale

03 Jan
19:53
1.100 Lekë

Tiranë > Kamëz

Makineri industriale

29 Dhj
09:37
27 Dhj
13:52
5.000 €

Lushnjë > Allkaj

Pajisje mjekësore

25 Dhj
13:25
12 Dhj
22:22
25.000 Lekë

Shkodër > Shkodër

Vegla mjete profesionale

10 Dhj
10:13
23 Nën
21:56
Faqja 4 nga 18