01 Mar
20:30
300.000 €

Tiranë > Selvia, Medreseja

Prodhim dhe pajisje industriale

01 Mar
20:30
28 Shk
20:37
24 Shk
10:37
200 €

Tiranë > Babrruja, Kinostudio

Makineri industriale

22 Shk
12:13
750 €

Ndërmarrje

Tiranë > Qendra

Pajisje Elektrike dhe Elektronike

19 Shk
13:53
1 €

Tiranë > Selita, Tirana e Re

Pajisje për Dyqane

14 Shk
19:26
13 Shk
20:31
13 Shk
12:25
10 Shk
18:08
04 Shk
14:51
190 €

Ndërmarrje

Tiranë > Ali Demi

Bujqësi dhe Kafshët e farmës

02 Shk
18:03
I negociueshëm

Sarandë > Sarandë

Të tjera

30 Jan
15:06
26 Jan
13:16
7.000.000 Lekë

Gjirokastër > Gjirokastër

Vegla mjete profesionale

25 Jan
00:26
50 €

Tiranë > Kombinati, Yzberishti

Ushqim, Gatim, Gastronomi

24 Jan
22:06
24 Jan
18:42
20 Jan
12:12
20.000 €
16 Jan
23:02
13 Jan
21:12
I negociueshëm

Ndërmarrje

Tiranë > Dajt

Të tjera

12 Jan
14:05
100.000 €

Tiranë > Kombinati, Yzberishti

Pajisje për Dyqane

07 Jan
23:29
05 Jan
17:15
1.200 €

Tiranë > Qendra

Industria Tekstili

02 Jan
19:48
350.000 Lekë

Tiranë > Selita, Tirana e Re

Pajisje për Dyqane

28 Dhj
08:45
24 Dhj
23:14
23 Dhj
13:39
75 €

Tiranë > Selvia, Medreseja

Të tjera

20 Dhj
21:31
9.000 €

Ndërmarrje

Elbasan > Elbasan

Ushqim, Gatim, Gastronomi

18 Dhj
18:04
17 Dhj
21:07
17 Dhj
20:49
200.000 Lekë

Tiranë > Qyteti Studenti

Kontaktet e biznesi

06 Dhj
19:36
05 Dhj
19:15
100.000 Lekë

Tiranë > Kombinati, Yzberishti

Pajisje për Dyqane

04 Dhj
11:40
8.000.000 €

Elbasan > Shirgjan

Makineri industriale

02 Dhj
14:35
28 Nën
11:51
4.000 Lekë

Tiranë > Ish Fusha e Aviacionit

Pajisje për Parukeri ,Estetike, Kozmetike

26 Nën
21:51
25 Nën
11:58
480 €

Tiranë > Kombinati, Yzberishti

Aparate energjike diellore

Faqja 7 nga 18