26 Maj
01:06
25 Maj
18:46
1.000 €

Tiranë > Kashar

Pajisje për Butik

23 Maj
21:01
2.500 €

Sarandë > Sarandë

Pajisje për ndërtim

18 Maj
19:48
18 Maj
09:48
25.000 €

Tiranë > Kombinati, Yzberishti

Makineri industriale

15 Maj
22:47
13 Maj
20:38
300 €

Tiranë > Selita, Tirana e Re

Vegla mjete profesionale

11 Maj
11:22
10.000 €

Tiranë > Ish Fusha e Aviacionit

Të tjera

09 Maj
13:35
04 Maj
21:48
30 Pri
18:52
30.000 Lekë

Tiranë > Selita, Tirana e Re

Pajisje për Dyqane

30 Pri
17:51
27 Pri
10:01
26 Pri
18:00
19 Pri
12:09
2.500 €

Tiranë > Qyteti Studenti

Pajisje për Dyqane

17 Pri
14:46
195.000 Lekë
13 Pri
20:35
13 Pri
12:20
100.000 Lekë

Tiranë > Selvia, Medreseja

Pajisje Elektrike dhe Elektronike

07 Pri
21:50
07 Pri
09:34
05 Pri
18:39
05 Pri
17:45
1 €

Lushnjë > Kolonjë

Makineri industriale

03 Pri
11:19
03 Pri
10:28
7.000 Lekë

Elbasan > Cërrik

Vegla mjete profesionale

02 Pri
21:05
02 Pri
13:16
24 Mar
19:33
20 Mar
13:45
50.000 Lekë

Tiranë > Selvia, Medreseja

Pajisje për Dyqane

20 Mar
13:36
5.000 Lekë

Tiranë > Selvia, Medreseja

Kontaktet e biznesi

18 Mar
21:03
14 Mar
10:28
14 Mar
07:41
06 Mar
15:18
04 Mar
19:19
Faqja 6 nga 18