11 Maj
09:00
15.000.000 Lekë
10 Jan
13:55
80.000 €
15 Maj
22:47
04 Maj
21:48
24 Mar
19:33
06 Mar
15:18
04 Shk
14:51
190 €

Ndërmarrje

Tiranë > Ali Demi

Bujqësi dhe Kafshët e farmës

24 Dhj
23:14
26 Nën
21:51
20 Nën
12:07
14 Mar
11:42