28 Maj
18:07
654.574.687 €

Ndërmarrje

Vlorë > Vlorë

Prodhim dhe pajisje industriale

21 Maj
17:28
20 Maj
02:26
1.500 €

Vlorë > Vlorë

Makina

16 Maj
18:59
3.900 €

Vlorë > Vlorë

Makina

16 Maj
10:46
07 Maj
22:44
01 Maj
15:50
70 €

Vlorë > Vlorë

Biçikleta

30 Pri
16:57
28 Pri
15:15
3.000 Lekë

Vlorë > Vlorë

Makina

27 Pri
15:13
26 Pri
19:45
300 Lekë

Vlorë > Novoselë

Makina

26 Pri
12:05
1 €

Vlorë > Vlorë

Tokë - Komplote

25 Pri
15:50
I negociueshëm

Vlorë > Orikum

Tokë - Komplote

24 Pri
14:07
500 €

Vlorë > Vlorë

Dyqane

19 Pri
12:58
75.000 €

Vlorë > Vlorë

Dyqane

11 Pri
16:40
220 €

Ndërmarrje

Vlorë > Vlorë

Ofroj punë

10 Pri
12:31
03 Pri
11:17
2.500 €

Vlorë > Vlorë

Makina

01 Pri
20:00
31 Mar
00:10
26 Mar
10:21
22.000 €

Vlorë > Vlorë

Makina

21 Mar
07:59
3.500 €

Vlorë > Vlorë

Furgonë

20 Mar
20:19
19 Mar
22:08
280 Lekë

Vlorë > Himarë

Telefonat celularë

11 Mar
18:33
09 Mar
17:55
05 Mar
08:09
7.000 €

Vlorë > Vlorë

Makina

04 Mar
19:19
01 Mar
09:57
5.500 €

Vlorë > Vlorë

Makina

27 Shk
20:07
7.000 €

Vlorë > Vlorë

Makina

27 Shk
18:22
I negociueshëm

Vlorë > Himarë

Hotele

26 Shk
11:46
1.300 €

Vlorë > Vlorë

Makina

16 Shk
14:29
180 €

Vlorë > Vlorë

Apartament

15 Shk
23:47
170 €

Vlorë > Vlorë

Apartament

15 Shk
15:14
14 Shk
19:00
I negociueshëm

Vlorë > Vlorë

Rent a car – agjensi

13 Shk
14:59
700.000 €

Vlorë > Vlorë

Dyqane

12 Shk
21:47
30 Lekë

Vlorë > Vlorë

Biçikleta

11 Shk
18:04
10 Shk
17:34
65.000 €

Vlorë > Vlorë

Shtëpi - Vila

09 Shk
12:50
2.200 €

Vlorë > Vlorë

Makina

08 Shk
17:23
Faqja 4 nga 12