13 Jan
01:25
16 Shk
17:04
2.200 €

Tepelenë > Tepelenë

Makina

12 Shk
11:28
5.500 €

Tepelenë > Memaliaj

Makina

15 Dhj
16:56
5.800 €

Tepelenë > Tepelenë

Makina

28 Tet
14:31
60.000 €

Tepelenë > Krahës

Tokë - Komplote

06 Pri
12:36
3.500 €

Tepelenë > Tepelenë

Makina

22 Mar
21:18
06 Mar
00:08
10 Lekë

Tepelenë > Tepelenë

Apartament

02 Maj
20:41
02 Maj
20:36
02 Maj
20:24
27 Mar
19:19
28 Maj
23:08
500.000 Lekë

Tepelenë

Makina

23 Pri
09:56
08 Pri
20:47
18 Shk
09:05
14 Gsh
22:38
I negociueshëm

Tepelenë

Makina

05 Mar
16:27
I negociueshëm

Tepelenë

Të tjera

31 Jan
23:14
33.000 €

Ndërmarrje

Tepelenë

Lodra dhe lojra

28 Tet
14:25
I negociueshëm

Tepelenë

Dyqane

27 Tet
20:39
I negociueshëm

Tepelenë

Makina

14 Tet
07:13
02 Tet
14:52
I negociueshëm

Tepelenë

Kerkoj punë