24 Tet
11:38
I negociueshëm
09 Krr
18:17
1.200 Lekë

Tiranë > Selvia, Medreseja

Pajisje për Dyqane

09 Krr
18:16
1.150 €

Tiranë > Selvia, Medreseja

Pajisje për Dyqane

26 Qer
18:06
300 €

Tiranë > Selvia, Medreseja

Pajisje për Dyqane

13 Jan
23:21
10.000 €

Ndërmarrje

Tiranë > Selvia, Medreseja

Lëndë të parë

13 Pri
12:20
100.000 Lekë

Tiranë > Selvia, Medreseja

Pajisje Elektrike dhe Elektronike

20 Mar
13:45
50.000 Lekë

Tiranë > Selvia, Medreseja

Pajisje për Dyqane

20 Mar
13:36
5.000 Lekë

Tiranë > Selvia, Medreseja

Kontaktet e biznesi

01 Mar
20:30
300.000 €

Tiranë > Selvia, Medreseja

Prodhim dhe pajisje industriale

01 Mar
20:30
23 Dhj
13:39
75 €

Tiranë > Selvia, Medreseja

Të tjera

12 Gsh
11:15
700 €

Tiranë > Selvia, Medreseja

Aparate energjike diellore