16 Shk
17:27
16 Shk
17:23
48.000 Lekë

Ndërmarrje

Tiranë > Qendra

Apartament

12 Shk
16:55
09 Shk
18:20
500 €

Tiranë > Qyteti Studenti

Shërbime Agjensie / Agjensi informative

03 Shk
13:56
I negociueshëm

Tiranë > Selita, Tirana e Re

Pajisje për ndërtim

26 Jan
22:43
26 Jan
22:41
26 Jan
22:37
400 €

Ndërmarrje

Tiranë > Ali Demi

Apartament

26 Jan
20:27
135.000 €

Ndërmarrje

Tiranë > Ali Demi

Apartament

26 Jan
20:25
125.000 €

Ndërmarrje

Tiranë > Ali Demi

Apartament

26 Jan
20:21
110.000 €

Ndërmarrje

Tiranë > Ali Demi

Apartament

03 Jan
14:11
23 Dhj
12:32
7.100 €

Tiranë > Babrruja, Kinostudio

Furgonë

10 Dhj
16:06
10 Dhj
14:00
170.000 Lekë

Tiranë > Qendra

Mobilje për Zyrë

09 Dhj
20:31
04 Dhj
12:35
17 Nën
20:41
300 Lekë

Tiranë > Lapraka, Instituti

Të ndryshme

11 Nën
09:25
I negociueshëm

Tiranë > Rr. Xhanfize Keko, Q. Spitalore

Të tjera

29 Tet
22:09
5.500 €

Tiranë > Kombinati, Yzberishti

Fotokopjim dhe Shtypje / Letra

25 Tet
21:29
21 Tet
11:33
I negociueshëm

Tiranë > Rr. Xhanfize Keko, Q. Spitalore

Të tjera

12 Tet
20:36
8.800 €

Tiranë > Ali Demi

Kujdes për bebe

11 Tet
21:05
08 Tet
17:26
30.000 Lekë

Tiranë > Lapraka, Instituti

Apartament

05 Tet
17:52
02 Tet
21:19
I negociueshëm

Tiranë > Ali Demi

Të ndryshme

24 Sht
14:15
111 €

Tiranë > Ish Fusha e Aviacionit

Ofroj punë

17 Sht
09:14
400 €

Tiranë > Kombinati, Yzberishti

Apartament

10 Sht
09:13
I negociueshëm

Tiranë > Rr. Xhanfize Keko, Q. Spitalore

Ofroj punë

07 Sht
12:30
I negociueshëm

Tiranë > Qendra

Të tjera

07 Sht
11:33
I negociueshëm

Ndërmarrje

Tiranë > Rr. Xhanfize Keko, Q. Spitalore

Ofroj punë

29 Gsh
15:17
2.500 €

Tiranë

Makina

26 Gsh
15:51
24 Gsh
11:33
25.000 Lekë

Tiranë > Rr. Xhanfize Keko, Q. Spitalore

Apartament

23 Krr
23:09
09 Krr
20:01
07 Krr
23:18
07 Krr
18:05
05 Krr
22:19
02 Krr
10:09
180 €

Tiranë > Selvia, Medreseja

Të tjera

01 Krr
18:37
166 €

Tiranë > Babrruja, Kinostudio

Apartament

01 Krr
17:02
Faqja 7 nga 191