09 Mar
08:53
03 Tet
14:30
I negociueshëm

Durrës > Durrës

Të tjera

22 Gsh
16:04
28 Maj
07:36
11 Shk
18:55
120.000 €

Durrës > Durrës

Aparate shtëpiake / Frigoriferë

15 Jan
23:46
45.000 €

Durrës > Durrës

Të tjera

20 Dhj
17:56
155.000 €
02 Krr
17:08
35.000 €

Durrës > Durrës

Të tjera

02 Maj
15:12
09 Pri
21:54
350.000 €

Durrës > Durrës

Të tjera

23 Shk
10:57
28 Jan
13:45
20 €

Durrës > Durrës

Të tjera

28 Jan
13:34
15 €

Durrës > Durrës

Të tjera

28 Jan
13:29
40 €

Durrës > Durrës

Ngrohje dhe Kondicioner / Stofë

28 Jan
13:28
28 Jan
13:24
23 Jan
09:53
300 Lekë

Durrës > Durrës

Kuzhinë / Mobilje kuzhine

01 Sht
15:12
200 Lekë

Durrës > Durrës

Të tjera