Punonjes Magazine

Numri i njoftimit: 93010 | Postuar në: 21.09.2022, 23:04
Përditëso  Ndrysho  Fshij     Kthehu

Kategoria: Punë të përgjithshme

Gjinia : Mashkull

Arsimimi: 9 vjeçare

Patentë shoferi: Jo e rëndësishme

Njohja e gjuhëve: Jo e rëndësishme

Aftësi kompjuterike : Jo e rëndësishme

Çmimi: 500.000 Lekë

Kategoria Punësim / Ofroj punë

Lloji i njoftimit: Shitet


Përshkrimi

-Shkarkon mallrat nga mjetet transportuese në çdo rast qe ka furnizime te reja
-Rendit mallrat brenda në magazine para dhe pas shkarkimit të kamionëve
-Ka përgjegjësi që mallrat të vendosen në vendet e caktuara, duke respektuar karakteristikat e secilit dhe kushtet e magazinimit te tyre
-Ndihmon shoferet për ngarkimin e mallrave kur dërgesat behën me automjetet e kompanisë
-Vendos deklaracionet e mallit, manualet e përdorimit te tyre
-Kujdeset për ambient pune te pastër dhe të sigurtë
-Përformon aktivitete të ngjashme
-Kryen detyra tjera që kërkohen nga mbikëqyrësi direkt

Tel.0675467279

 Tiranë     Kamëz

Dërgo E-mail

 Klei1212