Personal për Evente: me kohë të pjesshme dhe me kohë të plot

Numri i njoftimit: 92005 | Postuar në: 16.09.2022, 10:36
Përditëso  Ndrysho  Fshij     Kthehu

Lloij i Hotelit: Hotel në Qytetë

Yjet: 5 (*****)

Çmimi: 3.800 €

Kategoria Turizëm, Pushime, Biletat, Udhëtimet / Hotele

Lloji i njoftimit: Shitet


Personal për Evente: me kohë të pjesshme dhe me kohë të plotë !!!

Ne jemi një agjenci e lidhur ngushtë me marketingun dhe komunikimin, që nga viti 2008 synojmë të krijojmë vlerë të shtuar për partnerët tanë të biznesit duke organizuar dhe menaxhuar fushata ndërgjegjësimi në të gjithë territorin kombëtar.

Ne zgjedhim Ambasadorët e markave për t'u përfshirë në staf për të mbuluar aktivitetin e rëndësishëm të marketingut, promovimit dhe shitjes në eventet e organizuara.
Puna do të zhvillohet në dyqane / panaire / koncerte / qendra tregtare / librari / dhe evente të të gjitha llojeve, të ndryshme çdo javë. Puna bëhet gjithmonë në një ekip.

Oferta:

Stërvitje (konstante dhe falas) paralelisht me punën
Ambient pune meritokratik, inkurajues dhe dinamik
Kontrata si përfaqësues shitjesh / i emëruar
Mundësi për të marrë pjesë në udhëtime, webinare dhe seminare trajnimi në Itali dhe jashtë saj
Orari fleksibël i punës që mund të bihet dakord në baza javore.
Kandidati ideal:

është ambicioz dhe i motivuar për të arritur objektivat e performancës
ka aftësi komerciale dhe orientim në shitje
ai dëshiron të rritet profesionalisht
ka aftësi të shkëlqyera komunikimi dhe ndërpersonale
është në dispozicion për të punuar menjëherë në Milano
Ne ju japim lirinë për të zgjedhur se kur të punoni: me kohë të plotë ose për një kohë të pjesshme vertikale prej të paktën 3 ditësh të plota. Ne organizohemi me disponueshmëri javore me fleksibilitet të plotë për sa i përket kohës dhe organizimit, duke kënaqur nevojat e eventeve që na presin.

Procesi i përzgjedhjes do të jetë online: intervista e parë në zoom, takimi në terren për detajet e kontratës operacionale dhe të shpërblimit. Rezultati brenda 3 ditëve të punës.

Na dërgoni aplikacionin tuaj tani: zgjedhjet janë të hapura!

Kontrata e punës: Me kohë të plotë, me kohë të pjesshme

Paga: 1,750,00 € - 3,800,00 € në muaj

Përfitimet:

Orar fleksibël
Mbështetje për zhvillimin profesional
Udhëtimi me çmime
Orari:

Nga e hena ne te premte
Pushime
Orar fleksibël
Ndërrime
Turni i ditës
Fundjavë
Llojet e shpërblimeve shtesë:

Bonus
Bonus biznesi

 Sarandë     Livadhja

Dërgo E-mail

 LALTRA BOTTE >(Ndërmarrje)