VEND VAKANT PER INXHINIER MEKANIK

Numri i njoftimit: 90151 | Postuar në: 23.04.2020, 13:48
Përditëso  Ndrysho  Fshij     Kthehu

Kategoria: Inxhinieri, Teknikë

Gjinia : Jo e rëndësishme

Arsimimi: Arsim i lartë

Patentë shoferi: Jo e rëndësishme

Njohja e gjuhëve: Anglisht

Aftësi kompjuterike : Shum mirë

Çmimi: 1 € i diskutueshëm

Kategoria Punësim / Ofroj punë

Lloji i njoftimit: Shitet


Uzina Dinamo nëpërmjet këtij njoftimi kërkon të punësojë Inxhinier Mekanik .

Pershkrimi I Vendit tePunes:

Inxhinier Mekanik ne repartin e prodhimit dhe punimeve metalike.

Kriteret kualifikuese :
• Diplomë Universitare në fushën e Inxhinierisë Mekanike;
• Të ketë eksperiencë të mëparshme pune jo më pak se 5 vjet si Inxhiner Mekanik;
• Aftësi të shkëlqyeshme në komunikim;
• Njohës i mirë i gjuhës Angleze;
• Njohuri shume te mira kompjuterike ne programet Auto CAD si dhe Microsoft office;

DOKUMENTACIONI PËR APLIKIM
• CV (Curriculum Vitae)
• Letër interesi
• Diplomë (të skanuara)
Kualifikime të tjera...

APLIKIMET MUND TË DËRGOHEN NË ADRESËN E MËPOSHTME
E-mail: info@dinamo-sha.com
• Aplikimi është i hapur
• Vetëm kandidatët e përzgjedhur do të kontaktohen për intervistë.

*TE GJITHA APLIKIMET DO TE TRAJTOHEN ME KONFIDENCIALITET TE PLOTE SIPAS LIGJIT nr.9887 VENDOSUR NGA KUVENDI I SHQIPERISE PER "MBROJTJEN E TE DHENAVE PERSONALE".

 Tiranë     Selvia, Medreseja

Dërgo E-mail

 UZINNA MEKANIKE DINAMO >(Ndërmarrje)