Kompani Dezinfektimi kërkon të punësojë ndihmës për shërbime

Numri i njoftimit: 73742 | Postuar në: 18.06.2018, 09:28
Përditëso  Ndrysho  Fshij     Kthehu

Kategoria: Punë të përgjithshme

Gjinia : Mashkull

Arsimimi: Arsim i mesëm

Patentë shoferi: B

Njohja e gjuhëve: Jo e rëndësishme

Aftësi kompjuterike : Jo e rëndësishme

Çmimi: 1 €

Kategoria Punësim / Ofroj punë

Lloji i njoftimit: Shitet


Kompani Dezinfektimi kërkon të punësojë ndihmës për shërbimet e dezinfektimit në ambientet publike si shkolla, spitale, restorante, etj, i cili duhet të plotësojë këto kritere:

Kandidati duhet të jetë me moshë deri në 40 vjeç;
Fizikisht i aftë për të mbajtur pesha (deri në 30 kg);
Të ketë mbaruar minimalisht shkollën e mesme;
Të ketë eksperiencë pune (jo detyrimisht në të njëjtën fushë);
Energjik, korrekt, bashkëpunues, i aftë për të punuar i pavarur dhe të ketë dëshirë për punë;
Me banim në Tiranë;
Të jetë i gatshëm të punojë edhe me turne;
Të mos pijë duhan;
Të ketë patentë të klasit B dhe eksperiencë në drejtim.

Nëse jeni të interesuar dhe i përmbushni kushtet e mësipërme dërgoni sms deri ne 30 Qershor në nr 069 27 211 74 nga ora 08:00- 16:00.

 Tiranë     Kombinati, Yzberishti

Dërgo E-mail

 Grifin Albania