Ofrojmë përkthime

Numri i njoftimit: 618 | Postuar në: 27.10.2012, 20:08
Përditëso  Ndrysho  Fshij     Kthehu

Çmimi: 500 Lekë i diskutueshëm

Kategoria Shërbime, Servisime, Kurse / Të tjera

Lloji i njoftimit: Shitet


Ofrojmë përkthime të çertifikuara sipas legjislacionit përkatës në fuqi të dokumentave zyrtare, dokumentave profesionale dhe të librave, në gjuhët e mëposhtme:
anglisht – shqip – anglisht
frëngjisht – shqip – frëngjisht
Italisht – shqip – italisht

We provide translations of official documents,
professional documents and books in the
following languages: Provide translations of official documents,

professional documents and books from English into Albanian and vice versa

Nous fournissons des traductions des documents officiels, des documents professionnels et des livres
de l’albanais en français et vice-versa

Forniamo traduzioni di documenti ufficiali, documenti professionali e libri nelle lingue
seguenti: fornire traduzioni di documenti ufficiali,
documenti professionali e libri dall’italiano in
albanese e viceversa

contact: perkthime92@gmail.com

 Tiranë

Dërgo E-mail

 perkthime92