Kerkoj Menaxher Recepsioni

Numri i njoftimit: 55775 | Postuar në: 24.05.2017, 13:24
Përditëso  Ndrysho  Fshij     Kthehu

Kategoria: Turizmi dhe Hotelieri

Gjinia : Jo e rëndësishme

Arsimimi: Arsim i lartë

Patentë shoferi: Jo e rëndësishme

Njohja e gjuhëve: Anglisht

Aftësi kompjuterike : Shum mirë

Çmimi: 1 Lekë

Kategoria Punësim / Ofroj punë

Lloji i njoftimit: Shitet


Pershkrimi i punes:
Mbikqyr te gjitha aspektet e recepsionit dhe te stafit, ne menyre qe te siguroje kenaqesine e klientit dhe efikasitetin operacional. Manaxheri i recepsionit duhet te siguroje qe recepsioni dhe te gjithe pjeset operacionale te saje te funksionojn rrjedhshem dhe pa probleme.

Pozicioni i punes ndahet ne 8 muaj pune ne zyrat ne Tirane, 4 muaj pune ne Hotel Sarande.

Detyrat dhe Pergjegjesite:
• Mbikqyr recepsionistet, rezervimet, procedurat ditore ne recepsion.
• Krijon zgjidhje per kerkesat e pa parashikuara dhe ankesat e klienteve.
• Siguron qe i gjithë stafi eshte i veshur sipas uniformes korrekte.
• Mbikqyr dhe siguron hyrjen e informacioneve te klienteve sakte.
• Ne bashkepunim me specialistin e marketingut dhe shitjeve eshte ne dijeni te cmimeve, paketa dhe promovimeve aktuale.
• Siguron zbatimin e politikave dhe kushteve te hotelit drejt stafit dhe pushuesve.
• Performon detyra te tjera te kerkuara nga manaxhimi.

Kualifikimet:
• Diplome universitare ne manaxhim ose hoteleri turizem.
• Tre ose me shume vite experience ne si menaxher recepsioni.
• Eksperience e shkelqyer ne sherbim klienti.
• Kerkohet rrjedhshmeri ne gjuhen angleze (e shkruar dhe e folur).
• Preferohet kantidat me eksperience ne sistem reservimi online per hotelin.
• Aftesi te shkelqyera organizative, nderpersonale dhe administrative.
• Aftesi ne paketat MS Office.
• Zotesi per tu perqendruar ne nevojat e klientit, aftesi per te qendruar i qete dhe i sjellshem gjate gjithe kohes.

Te interesuarit mund te dergojne email me cv e tyre ne : marketing@bougainvillebay.com
Adresa: Rruga Kodra e Diellit
Rrethi: Tiranë
Shteti: Shqipëri

 Tiranë     Selita, Tirana e Re

Dërgo E-mail

 S&D Invest Sh.a >(Ndërmarrje)