Arkitekt

Numri i njoftimit: 46923 | Postuar në: 01.10.2016, 11:13
Përditëso  Ndrysho  Fshij     Kthehu

Kategoria: Ndërtimi, Arkitekturë

Gjinia : Jo e rëndësishme

Arsimimi: Arsim i lartë

Patentë shoferi: Jo e rëndësishme

Njohja e gjuhëve: Anglisht

Aftësi kompjuterike : Shum mirë

Çmimi: 40.000 Lekë

Kategoria Punësim / Ofroj punë

Lloji i njoftimit: Shitet


Kompania“ Agikons” sh.p.k nje nga kompanite lider ne fushen e dertimit kerkon:

Arkitekt/e
Detyrat/Pergjegjesite

• Arkitekti duhet tehartoje projekte te ndryshme dhe te beje integrimin e projektit arkitektonik me projektet konstruktiv, hidrosanitar dhe elektrik.
• Duhet plotesoje projektin me detaje, rifinitura, plotesime te ndryshme sipas rastit, dhe do te ndjeke zbatimin duke supervizionuar dhe kujdesur per zbatimin korrekt te projekteve dhe preventivave.
• Te asistoje ne paraqitjen grafike te projekteve.
Kualifikime/ Kërkesa:

• Te kete mbaruar Arsimin e Larte ne Arkitekture
• Te njohe dhe te perdore mire programin AutoCad dhe ndonje nga programet e renderimit.
• Te kete aftesi te mire komunikuese dhe i afte te punoje me rendiment te larte
• Te kete eksperience te meparshme ne arkitekture, preferohet me me shume se 4 vjet eksperience.
• Te njohe shume mire nje gjuhe te huaj.

Te interesuarit mund te dergojne email me cv e tyre ne : info@agikons.com ose te telefonojne ne numrin 0672064402
Adresa: Bllokur Rezidencial “Kodra e Diellit”, A0/1. Tirane, Albania.

 Tiranë     Selita, Tirana e Re

Dërgo E-mail

 Agikons >(Ndërmarrje)