Sherbime Kontabiliteti, Konsulence Fiskale dhe Financiare.

Numri i njoftimit: 266 | Postuar në: 11.09.2012, 13:07
Përditëso  Ndrysho  Fshij     Kthehu

Çmimi: I negociueshëm i diskutueshëm

Kategoria Shërbime, Servisime, Kurse / Shërbime administrative / Kontabiliteti

Lloji i njoftimit: Shitet


Studio Kontabiliteti “Tax & Accounting” ju ofron sherbimet e meposhtme:

Mbyllje Bilanci (pregatitje te pasqyrave financiare vjetore) ne perputhje me Standartet e Kontabilitetit.
Organizim i kontabilitetit me programet kompjuterike financiare ALPHA, FINANCA 5 ose BILANC.
Mbajtje te kontabilitetit me programet kompjueterike ALPHA, FINANCA 5 ose BILANC.
Deklarimin elektronik (on-line) te Listepagesave, Sigurimeve Shoqerore dhe TAP, te TVSH-se, te Librave te Blerjeve dhe Librave te Shitjeve.
Konsulence per legjislacionin tatimor, procedurat tatimore.
Konsulence per legjislacionin doganor, procedurat doganore.
Konsulence per legjislacionin tregtar, statusi ligjor i biznesit tuaj.
Konsulence dhe pregatitje te te gjitha taksave per Bashkine e Tiranes.
Perfaqesim ne marredheniet me QKR (regjistrim biznesi, ndryshim statusi, mbyllje aktiviteti).
Perfaqesim ne marredheniet me Administraten Tatimore dhe I.S.SH.
Ankime kunder njoftim-vleresimeve te akteve te kontrollit te inspektoreve tatimore.
Pregatitje dokumentash per pjesemarrje ne tender (prokurime publike elektronike).
Pregatitje plan biznesi per aplikim kredie ne bankat e nivelit te dyte.


Cmimet per sherbimet qe ne ofrojme jane:

Biznes i Vogel pa TVSH (me xhiro vjetore deri - 5 milion lek) ......... 5,000 Lek/Muaj
Biznes i Vogel me TVSH (me xhiro vjetore 5 milion - 8 milion lek)... 8,000 Lek/Muaj
Biznes i Madh (me xhiro vjetore 08 milion - 15 milion Lek) ........... 12,000 Lek/Muaj
Biznes i Madh (me xhiro vjetore 15 milion - 20 milion Lek) ........... 15,000 Lek/Muaj
Biznes i Madh (me xhiro vjetore 20 milion - 30 milion Lek) ........... 20,000 Lek/Muaj
Biznes i Madh (me xhiro vjetore 30 milion - 40 milion Lek) ........... 25,000 Lek/Muaj
Biznes i Madh (me xhiro vjetore mbi 40 milion Lek) ..................... 30,000 Lek/Muaj
Per shoqerite tregtare cmimi eshte i diskutueshem dhe varion nga 20,000 Lek/Muaj - deri ne 1% te qarkullimit mujor te realizuar.
Ju na jepni besimin, ne ju japim profesionalizem, perkushtim, konfidencialitet dhe siguri per biznesin tuaj.

Provoni te bashkepunoni me ne, ju sigurojme se do te mbeteni te kenaqur.


Adresa:
Tirane, Rruga e Barrikadave;
Pallati Rreli, Kati I, Lokali Nr.9;
Perballe gjimnazit Sami Frasheri.

Email: studio.gjoka@yahoo.com
Telefon: 069-21-77125 & 066-21-77125

 Tiranë

Dërgo E-mail

 Florjan Gjoka >(Ndërmarrje)