Kurs matematike per sudente!

Numri i njoftimit: 16447 | Postuar në: 30.08.2015, 08:21
Përditëso  Ndrysho  Fshij     Kthehu

Çmimi: I negociueshëm i diskutueshëm

Kategoria Shërbime, Servisime, Kurse / Kurse, Trajnime, Lekcione / Arsimim i mëtejshëm

Lloji i njoftimit: Shitet


Qendra e kurse “MË I MIRI NË KLASË” e bën matematikën të ketë kuptim për “JU”
Qendra e kurseve “Më i miri në klasë” ofron kurse matematike për të gjithë studentët që kanë provim lëndën e matematikës dhe synojnë rezultate të larta.

Ne ofrojmë mbështetje gjatë gjithë vitit akademik 2015-2016 me kurse për të gjitha nivelet dhe lëndët (analizë, algjebër, gjeometri, probabilitet, statistikë etj.) me pedagogët më të mirë dhe me metodat më efikase të mësimdhënies.

Tek ne, JU do të arrini të plotësoni të gjitha mangësitë dhe vështirësitë me qëllim që në provimet e matematikës në fund të sezonit të arrini rezultate të shkëlqyera.

Kurset zhvillohen me seanca 60 minutëshe, nga pedagogë të kualifikuar të cilët hartojnë programe të detajuara sipas kërkesave dhe nevojave specifike që ka çdo student në lëndë të ndryshme.

Ne punojmë jo vetëm për të arritur rezultate të shkëlqyera në provimet e sezonit por edhe për t’ju inkurajuar që të zhvilloni mendimin kritik dhe aftësitë analitike të cilat do t’ju mbështesin gjatë gjithë jetës.

MOTOJA JONË ËSHTË
“ARRITJA E REZULTATEVE TË SHKËLQYERA”

Jemi krenarë që punojmë për të ardhmen Tuaj, të suksesshme!
Për më shumë informacion, jeni të lutur të kontaktoni:
e-mail: meimirineklase@gmail.com
nr.cel: 069-777-38-32

 Tiranë     Qendra

Dërgo E-mail

 më i miri në klasë