Përkthime gjyqësore Shqip- Maqedonisht dhe anasjelltas

Numri i njoftimit: 142 | Postuar në: 16.08.2012, 13:34
Përditëso  Ndrysho  Fshij     Kthehu

Çmimi: I negociueshëm

Kategoria Shërbime, Servisime, Kurse / Shërbime administrative / Përkthime të teksteve

Lloji i njoftimit: Shitet


Përkthyes i autorizuar gjyqësor kryen përkthime gjyqësore për nevojat e subjetkteve juridike dhe fizike!
Përkthime:
*të dokumentacionit juridik, pubik dhe administrativ
*të dokumentacionit mjekësor (diagnoza, analiza, si edhe shumë anamnezave mjekësore), dokumntacionit të fushës ekonomike, gazetarike edhe shumë literaturëve profesionale
*web faqeve, revistave
*Deftesa,diploma si edhe në ndihmë për nostrifikacionit të diplomave shqiptare këtu në Maqedoni.
Me shumë përvojë dhe rezulatate të konfirmuara

 Tiranë

Dërgo E-mail

 Valbona Simoni