Ofrojme kurse per mesimin e gjuhes Frënge

Numri i njoftimit: 1140 | Postuar në: 12.12.2012, 18:11
Përditëso  Ndrysho  Fshij     Kthehu

Çmimi: 15.900 Lekë

Kategoria Shërbime, Servisime, Kurse / Kurse, Trajnime, Lekcione / Gjuhë

Lloji i njoftimit: Shitet


ECHO është një metodë që përdoret për t’u mundësuar të rriturve pa dituri të mëparshme të mësojnë frëngjishten si gjuhë të dytë. Ajo bazohet mbi veprimtari autentike që zgjerojnë aftësitë komunikuese të studentëve në situatat e përditshme. Metoda gjithashtu përshtat vështirësitë me nevojën për të përvetësuar shpejt çelësat e komunikimit dhe për të ndihmuar studentët të familjarizohen brenda një mjedisi të pasur gjuhësor. Kjo metodë është një ndër më të përshtatshmër për t’u përgatitur për provimet DELF/DALF.

Numri i seancave: 36 seanca

Kohëzgjatja e seancës: 90 minuta

Frekuenca: 3 seanca/javë

Tarifa: Duke filluar nga 15,900 lekë niveli

 Tiranë

Dërgo E-mail

 Qendra Profesionale EMTEC