BICIKLETA BMX

Kthehu
Numri i njoftimit: 1937 | Postuar në: 02.02.2013, 10:31 Promote Promovo Refresh Përditëso Modify Ndrysho Delete Fshij
 
Lloji i shpalljes Shitet
Kategoria Produktet për fëmijë, Bebe / Të tjera
 
Çmimi: 5000 Lekë
Përshkrimi:

Eco Bicycle Shop me kënaqësi ofron aksesor dhuratë për çdo biçikletë që do të blini në dyqanin tonë.
Me ofertën tonë më të fundit kushdo që blen një biçikletë përfiton një aksesorë biçiklete dhuratë duke filluar nga 500 Lek deri në 2.900 Lek, sipas çmimit të biçikletës dhe skemës “Sugjeroja një Miku”. Aksesorët janë doreza, kosha, sinjale të pasme, pompa ajri, çanta shpine dhe për ujë, mbulesë shale, pasqyra, zile, mbajtëse shisheje dhe shumë dhurata të tjera mjaft praktike.

Për çdo blerje mbi 20.000 Lek ka një dhuratë çantë uji me vlerën 2.900 Lek dhe një çantë të vogël sendesh.

Nëpërmjet kësaj oferte ne kërkojmë të kënaqim të gjithë klientët tanë duke ofruar aksesorë praktik dhe të vlefshëm të cilët do të shtojnë kënaqësinë tuaj të pedalimit dhe do ju ndihmojnë për një pedalim sa më të sigurt.

LEXO MË SHUMË

Me ofertën për biçikletat e fëmijëve ju do të mund të përfitoni një pasqyrë + një mbulesë shale, ose një palë doreza + një zile të veçantë.

Stili i veçantë, siguria, cilësia, shumëllojshmëria e zgjedhjeve, mundësive dhe çmimeve e bëjnë dyqanin tonë unik në Shqipëri për ofertat e biçikletave për fëmijë. Mbi 300 biçikleta për vajza dhe për djem të vegjël, plus aksesorë pafund për të kompletuar çdo biçikletë sipas shijeve të fëmijëve. Çmimet janë shumë herë më të lira se në tregun Online USA dhe për çdo biçikletë keni dhuratë +2 aksesorë sipas dëshirës.

LEXO MË SHUMË
AKSESORË

Ne kujdesemi që ju të jeni sa më të sigurt gjatë pedalimit tuaj! Helmetat mbrojtëse, dritat ndriçuese të parme, sinjalet ndriçuese të pasëm, pse jo dhe pasqyra anësore për të kontrolluar rrugën, janë disa nga aksesorët bazë të pedalimit të sigurt që ne i ofrojmë me cilësinë më të mirë prodhuar U.S.A.
Në Eco Bicycle Shop, ne ofrojmë një shumëllojshmëri të aksesorëve që ndihmojnë për një pedalim të sigurt, që ndihmojnë në riparimin dhe mirëmbajtjen e biçikletës tuaj në gjëndjen më të mirë, duke ofruar falas montimin dhe shërbimin për rregullimin e çdo aksesori.
Me një gamë të gjerë të aksesorëve për biçikleta nga pompat, çanta uji, (shpine), çanta veglash, helmeta mbrojtëse, sinjale ndriçues, pasqyra, mbulesa për shalën, komardare, kapertona dhe çdo gjë që mund t’ju nevojitet për biçikletën tuaj do i gjeni te ne, së bashku me këshillat praktike të përdorimit!
Eco Bicycle Shop ofron aksesorët më të veçantë për biçikletën tuaj, të cilësisë më të mirë prodhuar USA, me çmimet më të lira në treg! Na vizitoni ose na kontaktoni direkt në 0672049164!

Lokacioni: Tiranë   Ofertuesi: EcoBicycleShop
      0696130440